Skip to content

Sortiment

Vi väljer våra produkter med omsorg och lär gärna känna de som producerar vår mat. De vi väljer som producenter går lika helhjärtat som vi in för kvalité och kärlek till råvaran, och det märks i produkterna. Hos oss hittar du råvaror eller produkter från bl.a.: Bergö, Sundom, Solf, Maxmo, Kvevlax

Fisk

Vi har färsk och rökt fisk i betjäningsdisk – köp så mycket eller lite som du vill och få tillredningstipsen på köpet. Vi älskar inhemskt och erbjuder gärna fisk fångad i närområdet i mån av möjlighet. Utbudet varierar enligt säsong och fiskelycka! Vi tar också in musslor och annat gott från Sveriges västkust. Fråga bara om du vill beställa något speciellt.

Till webbshoppen

Hemlagat

I vårt kök lagas god mat från grunden av våra duktiga kockar. Vi följer recept som är utarbetade för bästa smakupplevelse vare sig det handlar om flamlax, laxröra eller potatissallad. Vi kokar soppor och grytor samt underlättar din matlagning genom att erbjuda olika alternativ av färdiglagad potatis och såser för varje rätt. Varje dag finns olika alternativ till take away portioner att värma hemma eller på jobbet samt färdiga sallader. Vi lagar även smakliga och vackra smörgåstårtor på beställning. Ska ni ha fest, välj bland alternativen i webbshoppen eller fråga offert – vi skräddarsyr menyn enligt era önskemål.

Till webbshoppen

Delikatesser

I vår butik hittar du olika lokala godsaker och mathantverk både för vardag och fest: allt från färskt bröd och mjuk marmelad till fantastiska chokladpraliner och lokalt rostat kaffe. Vi tar också in kvalitativa produkter från utlandet så som äkta italiensk pasta och högklassiga olivoljor. Presenten till värden/värdinnan, examen eller födelsedagen hittar du alltid hos oss!

Bekanta dig med webbshoppens sortiment

Kött

Vi säljer inhemskt kött av hög kvalité. Styckningsdetaljerna varierar något enligt säsong – på sommaren vill vi grilla och på vintern laga härliga grytor, men aldrig säger vi nej till en god biff. Vanligen har vi detaljer av nöt, gris och kyckling. Hemligheten bakom det saftiga och fräscha marinerade köttet är enkel – vi gör marinaderna själva.

Till webbshoppen