Skip to content

Julen 2023

Snart är julen här – tro det eller ej!
Vi laddar för fullt och bjuder på massor med godsaker till jul.

Beställ julmaten i webbshoppen

Julens kött och fisk

Till julen hör allt det extra och speciellt riktigt god julmat. Vi har bara de bästa produkter och råvaror i vårt sortiment – sådan julmat vi själva vill äta och bjuda våra nära och kära.

Smidigast beställer du i webbshoppen via länken ovan. Du kan också fylla i blanketten nedan och komma in med den till oss.
Beställ julens kött och fisk senast 12.12 och var säker på att få den julmaten Ni vill ha!

Julens kött och fisk blankett

Vintermeny

Julfest på kommande? Vår Vintermeny passar utmärkt såväl mindre som större festligheter när det nalkas mot jul. Maten är färdig så du slipper stressa i köket. Bekanta dig med trerättersmenyn här och beställ senast två vardagar på förhand via webbshoppen, per telefon eller mejl.

Vintermeny

Julbordsboxen

Vi önskar att alla fick fira jul med nära och kära och njuta av god julmat utan stress och jäkt. Därför har vi skapat Julbordsboxen som innehåller julmat av hög kvalitét. Största delen av maten har vi tillrett i vårt eget kök och resten är utvalda produkter från våra duktiga samarbetspartners. Det är ett färdigt paket för att Ni ska slippa fundera så mycket – komplettera bara med kokt potatis och julbordet är fixat.

Bekanta dig med julbordsboxen

Julgåvor

Behöver Tomten hjälp med klapparna? Det fixar vi! En presentkasse fylld med härliga delikatesser eller ett presentkort uppskattas helt säkert som julgåva. Fråga efter tips, vi hjälper Dig gärna att hitta rätt!

Letar ni klappar till tio eller fler? Hör av er direkt till Isabella med era önskemål så ordnas en offert: isabella@fiskdisken.fi

Presentkort i webbshoppen