Skip to content

Viikonloppukassi

Mikä on viikonloppukassi? Huomasimme useita vuosia sitten, että monet ihmiset haluaisivat syödä paremmin, mutta eivät aina halua tai ehdi mennä ravintolaan. Myös useamman ruokalajin valmistaminen alusta loppuun itse on aikaa vievää. Tämä koski myös minua. Ajattelin, että olisi luultavasti helppoa, jos joku muu laatisi täydellisen menun ja jopa valmistaisi sen minulle. Ja sitten vain noutaisin ja menisin kotiin nautiskelemaan. Ja niin syntyi Viikonloppukassi.

// Isabella, Kalatiskin omistaja ja perustaja

Kenelle?

Sinulle, joka haluat syödä hyvää, hyvin keitettyä ja ylellistä ruokaa perjantaina / lauantaina. Sinulle, joka haluat jäädä kotiin. Sinulle, joka et halua ajatella ruokalistaa itse. Sinulle, joka et halua valmistaa ruokaa itse. Sinulle, joka haluat hemmotella itseäsi jollakin ylimääräisellä kuluttamatta liikaa. Sinulle, joka haluat menestyä keittiössä pienellä vaivalla, kun kutsut vieraita kotiin.

Tilaa verkkokaupasta

Kuinka se toimii?

Menu vaihtuu noin joka toinen viikko. Täydennä omalla juomallasi. Suurin osa ruoasta olemme jo valmistaneet sinulle. Sinun tehtäväsi on laittaa ruoka pöytään ja lämmittää tietyt aterian komponentit. Ruoka on kylmää, kun noudat sen. Jos Viikonloppukassi sisältää naudanlihapihviä tai kalafileetä pääruoaksi, paistat sen itse, eli pihvi / kala on raakaa. Miksi? Koska se on parasta näin. Jos pääruoka on kypsää lihaa tai lihapataa, riittää vain lämmitys! Varmuuden vuoksi, menu ja ohjeet kuuluvat jokaiseen Viikonloppukassiin.

Hiukan parempi viikonlopuksi

Tilaa tästä