Skip to content

Fiskdiskenin tarina

Fiskdisken avattiin Vaasan Fiskstrandenilla heinäkuussa 2019. Liiketoiminta perustuu ajatukseen, jonka mukaan yrityksen perustaja Isabella Asplund ja hänen tiiminsä työskentelivät ensimmäisessä myymälässään Köttdiskenissä Malaxissa. Kalatiskikonsepti on ainutlaatuinen, koska se on yhdistelmä deliä, kahvilaa ja ravintolaa. Yhdistämme omat ja alueen herkut fantastiseen ympäristöön ja mielenkiintoisiin inhimillisiin kohtaamisiin.

Teemme yhteistyötä paikallisten tuottajien ja toimittajien kanssa. Meille on tärkeää, että teemme yhteistyötä vahvistaaksemme paikallista aluetta. Pohjanmaalla on hienoja ainesosia, joita haluamme käyttää ruuissamme.

Henkilökuntamme

Me olemme sinua vastassa, kun saavut myymäläämme. Älä epäröi kysyä meiltä, jos jokin asia mietityttää, palvelemme sinua mielellämme.

Isabella

Cecilia

Anna-Maria

Tobias

Susanne

Annikki

Anne

Zandra

Charlotta

Miten liitymme Lihatiskiin?

Fiskdisken ja Köttdisken ovat kaksi erillistä yritystä, joilla on eri toimipaikat ja eri henkilöstö. Isabella on perustanut molemmat yritykset ja perusidea on sama molemmille: helppoa syödä todella hyvää ruokaa! Tällä tavalla voimme sanoa, että Fiskdisken ja Köttdisken kuuluvat samaan perheeseen ja tekevät yhteistyötä, teemme sen mielellämme. Voit vierailla Maalahden Lihatiskillä, osoitteessa Köpingintie 11.

Tuotteemme

Valitsemme tuotteemme huolella ja tutustumme mielellämme ruoan tuottajiin. Laatu ja raaka-aineet ovat sydämen asia meille sekä valitsemillemme tuottajille. Meiltä löydät raaka-aineita tai tuotteita muun muassa seuraavilta yrityksiltä: Bergö, Sundom,  Sulva, Maksama, Vaasa.