Skip to content

Valikoima

Valitsemme tuotteemme huolella ja tutustumme mielellämme ruoan tuottajiin. Laatu ja raaka-aineet ovat sydämen asia meille sekä valitsemillemme tuottajille. Meiltä löydät raaka-aineita tai tuotteita muun muassa seuraavista paikkakunnista: Bergö, Sundom, Sulva, Maksama, Koivulahti

Kala

Meillä on tuoretta ja savustettua kalaa aina palvelupisteessä – osta niin paljon tai vähän kuin haluat ja saat valmistusvinkit kaupan päälle! Rakastamme kotimaisia raaka-aineita ja tarjoamme mielellämme lähialueelta pyydettyä kalaa, jos vain mahdollista. Valikoima vaihtelee kauden ja kalastuksen mukaan! Tuomme myös sinisimpukoita ja muita herkkuja Ruotsin länsirannikolta. Kysy rohkeasti, jos haluat tilata jotain erityistä.

Osta nyt

Hyvää omasta keittiöstämme

Keittiössämme ammattitaitoiset kokit valmistavat hyvää ruokaa alusta loppuun. Noudatamme reseptejä, jotka on valmistettu parhaan makuelämyksen saavuttamiseksi, olipa kyseessä sitten loimulohi, lohitahna tai perunasalaatti. Valmistamme keittoja ja muhennoksia, ja helpotamme ruoanlaittoa tarjoamalla erilaisia ​​vaihtoehtoja, muun muassa valmiita perunoita ja kastikkeita jokaiseen ruokalajiin. Joka päivä on tarjolla erilaisia ​​vaihtoehtoja kotiin tai työpaikalle. Teemme myös maukkaita ja kauniita voileipäkakkuja tilauksesta. Jos sinulla on juhlat, valitse verkkokaupan vaihtoehdoista tai pyydä tarjous cateringista – toteutamme menun toiveidesi mukaan.

Osta nyt

Herkut

Myymälästämme löydät erilaisia ​​paikallisia herkkuja ja käsitöitä sekä arkeen että juhlaan: kaikkea tuoreesta leivästä ja pehmeästä hillosta fantastisiin suklaapralineihin ja paikallisesti paahdettuun kahviin. Tuomme myös laadukkaita tuotteita ulkomailta, kuten aitoa italialaista pastaa ja korkealaatuisia oliiviöljyjä. Löydät meiltä aina lahjan isännälle / emännälle, valmistuvalle tai syntymäpäiväsankarille!

Osta nyt

Liha

Myymme korkealaatuista kotimaista lihaa. Lihatuotteet vaihtelevat hieman vuodenajan mukaan – kesällä haluamme grillata ja talvella valmistamme herkullisia patoja, mutta emme koskaan sano ei hyvälle pihville. Yleensä meillä on useita ei tuotteita naudanlihasta, sianlihasta ja kanasta. Mehevän ja tuoreen marinoidun lihan salaisuus on yksinkertainen – teemme marinadit itse.

Osta nyt