Skip to content

Julen 2021

Snart är julen här – tro det eller ej! Vi laddar för fullt och bjuder på massor med godsaker till jul.

Julen i webshopen

Julens kött och fisk

Till julen hör allt det extra och speciellt riktigt god julmat. Vi har bara de bästa produkter och råvaror i vårt sortiment – sådan julmat vi själva vill äta och bjuda våra nära och kära. Beställ julens kött och fisk senast 10.12 och var säker på att få den julmaten Ni vill ha!

Till julens kött och fisk

Decembermeny

Julfest på kommande? Vår Decembermeny passar utmärkt såväl mindre som större festligheter när det nalkas mot jul. Maten är färdig så du slipper stressa i köket. Bekanta dig med trerättersmenyn här och beställ senast tre vardagar på förhand.

Decembermeny

Julbordsboxen

Vi önskar att alla fick fira jul med nära och kära och njuta av god julmat utan stress och jäkt. Därför har vi skapat Julbordsboxen som innehåller julmat av hög kvalitét som vi antingen tillrett själva i eget kök eller skaffat av duktiga samarbetspartners. Det är ett färdigt paket för att Ni ska slippa fundera så mycket – komplettera bara med kokt potatis och julbordet är fixat.

Bekanta dig med julbordsboxen

Julgåvor

Behöver Tomten hjälp med klapparna? Det fixar vi! En presentkasse fylld med härliga delikatesser eller ett presentkort uppskattas helt säkert som julgåva. Fråga efter tips, vi hjälper Dig gärna att hitta rätt!

Presentkort i webshopen